Skønheden ligger i detaljen...
Portfolio Emballage Marketing Grafik Info

Kirchki.dk
Grafisk Design & Formgivning

Kirchki har eksisteret i mere end 25 år og navnet er en sammensætning af mit efternavn og mit fornavn.
Hvis man ser på navnet Kirchki ud fra et rent markedsføringsprincip, så er det ikke særligt godt. Ingen kan stave det og de færreste kan udtale det. Men jeg er faktisk rigtigt glad for navnet, for min idé med Kirchki har altid været at det er kunden og produkterne som er i fokus. Ikke mit navn, eller brand.
Derfor holder jeg mig selv ganske anonym, for når alt kommer til alt, så er det designet, som det drejer sig om. Så hvis du eller din virksomhed søger seriøst design med- og modspil til opgaver og projekter, så ser jeg frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen

Kim Kirchhoff


Kontakt Kirchki

Kirchki
Indertoften 1, 2. 1.
DK-2720 Vanløse

DK-tel: +45 2031 9707
Web: www.krichki.dk
E-mail: mail@kirchki.dk

CVR-nr: 28 02 14 61
Jyskebank: 5024 111540-6
Swift: JYBADKKK
IBAN: 135024 000 1115406


Kirchki bruger ikke Cookies på hjemmesiden.Designfilosofi

Design handler om meget mere end at få noget til at se godt ud. Design kan fortælle historier, tale til følelser og skabe oplevelser. Design afspejler tiden vi lever i og reflekterer vores normer og kultur.
Men design skal ikke stå alene. Uden indhold, tanke og retning bliver det blot en tom skal, som mister sin funktion. Derfor det vigtigt at have en vision for hvad man vil formidle og til hvem.
Med en stærk visuel profil opnår brugerne en større glæde ved produktet, som rækker langt ud over den praktiske brug. Designet afhænger naturligvis af kunden, produktet og målgruppen, men en den visuel indtryk er afgørende.

- Og der er ingen pointe i at designe noget, som ligner det de andre har.Referencer

Kirchki rådgiver og løser designopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder i Danmark og Sverige: