Skønheden ligger i detaljen...
Portfolio Emballage Marketing Grafik Info

Designløsninger til etiketter og emballage

Emballagen er meget mere end en god indpakning. Den skal naturligvis se godt og indbydende ud, men den skal også beskrive indholdet og løfte produkterne til deres fulde potentiale. Der ud over kan der være en lang række krav til information som skal opfyldes og integreres. Så udfordringen ligger ofte i at teknik, information og æstetik går op i en højere helhed.


Design og formgivning

Kontakt Kirchki for at høre nærmere om:

Emballage design

Kirchki designer visuelle grafiske løsninger til emballage, inden for offset og serigrafi, som løfter det bedste frem i produktet.

Design af Etiketter

Kirchki designer labels og etiketter til produkter, som giver et optimalt samspil mellem emballage og produkt.

Emballage udvikling

Kirchki rådgiver om valg af design og løsninger, til udviklingen af emballage og etiketter til nye produkter.Design af Emballage og Etiketter

Kirchki arbejder med visuelle designløsninger til etiketter og emballage, som skaber opmærksomhed og afspejler produktets indhold. Design som løfter det bedste frem i produktet samtidigt med at designet opfylder alle krav til information, kvalitet og stil.
Her ser du et par eksempler på løsninger inden for etiketter og emballage. Se flere designløsninger på Portfolio


Emballagedesign - Bønnen


Redesign af GuldMokka kaffeblend emballage. Emballagen i en lys beige tone med indslag af Bønnens brune logofarve, og så naturligvis guld for at understrege navnet.

Etiketdesign - Understrøm


Vandserien Understrøm er målrettet mod de mere eksklusive restauranter. Til den slanke flaske blev der designet 3 etiketter i variationerne: Kulsyre, Citrus/Kulsyre og Oxygen.

Emballagedesign - Cosborg


Design af Cosborgs Handcareserie. Designet følger den generelle design linje for Cosborg, men er markeret med blå stribe. Emballagens design understøtter produkternes renhed og stil.

Emtiketdesign - Gourmet Collection


Illustrationen til etiketterne på tørrede svampe. Motivet er en samling af forskellige svampe i skovbunden og valgt så man kan have samme motiv på alle produkterne.

Meget mere end en indpakning